Αλληλεγγύη - Ένα παράδειγμα συλλογικότητας



Ένα παράδειγμα συλλογικότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες δίνει ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Φωτάκης, προσφέροντας στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» μέρος του χρηματικού πριμ που έλαβε από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη συμμετοχή του στην επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αποφάσισε να μοιράσει στους παίκτες που πήραν μέρος ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου να το διαθέσουν για κοινωφελείς σκοπούς της επιλογής τους.

Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, αποφάσισε και διέθεσε μέρος του ποσού αυτού στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, προκειμένου να ενισχύσει ανθρώπους σε κάθε γωνιά του κόσμου που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Η πράξη του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από την ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, η οποία τον ευχαρίστησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της για την απόφαση του να υποστηρίξει την δράση της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία του.
Share on Google Plus

About John Tsipas

Hello, I'm Admin of Gold Life (Gaia Group). Peace and Love to Everyone! Protect Our Planet! Be One of US!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

What's Hot?

Intresting Posts

Blog Archive :